Live wedden op tennis


Tennis is misschien de sport die het meest geschikt is voor live wedden. Je kunt letterlijk op elk punt inzetten, dus met live wedden kun je elke minuut van een tenniswedstrijd geld verdienen.

Na elk gespeeld punt zullen bovendien de noteringen op alle weddenschappen automatisch veranderen, dus als je het spelverloop van een wedstrijd goed kunt inschatten, valt er veel winst te behalen.

Een selectie van de beschikbare weddenschappen bij live wedden op tennis:

Live wedden bij Unibet
Live wedden bij Unibet
(Klik voor een vergroting)

  • Wie wint de wedstrijd
  • Wie wint de volgende set
  • Wie wint de volgende set met handicap
  • Wie wint de volgende game
  • Wie wint het eerste punt van de volgende game
  • Wat wordt het totaal aantal games in de set (over/under weddenschap)
  • Wat wordt de exacte score van deze set
  • Wat wordt de exacte score van de volgende game
Voor meer uitleg over wat deze weddenschappen precies inhouden, kun je terecht op onze pagina over de verschillende soorten tennisweddenschappen.


Tips voor live wedden bij tennis


De belangrijkste tip voor live wedden op tennis: zorg dat je de wedstrijd kijkt. Als er geen live stream beschikbaar is, is het vaak onverstandig om op het spelverloop te wedden, aangezien je alleen aan de score nooit veel kunt aflezen.

Als een speler een aantal games op rij verliest, kunnen er meerdere dingen aan de hand zijn. Hij (of zij) kan erg vermoeid zijn, maar het kan ook zijn dat hij juist zijn krachten aan het sparen is, om in de volgende set de genadeklap uit te delen.
Aan de andere kant kun je ook een speler hebben die de wedstrijd gewonnen lijkt te hebben, maar al zijn krachten verspeeld heeft, waardoor hij de rest van de wedstrijd grossiert in unforced errors en dubbele fouten en het uiteindelijk alsnog verliest.
Dit kun je alleen correct inschatten door de partij te bekijken.

Het is ook belangrijk om te zien hoe de spelers er fysiek en mentaal voor staan. Ziet de speler er nog fris en fit uit? Of kan hij op sommige ballen al niet meer lopen? Een medische behandeling is vaak een teken aan de wand, maar het kan ook slechts een truc zijn om wat tijd te rekken.
En heeft de speler het publiek op zijn hand? Wat is de sfeer in het stadion? Hoe reageert hij daarop? Hoe gespannen ziet hij eruit bij beslissende punten?

Unibet live kalender
Unibet live kalender
(Klik voor een vergroting)

Door de wedstrijd aandachtig te volgen is er zeer veel informatie op te pikken die je in staat moet stellen om de correcte weddenschappen te plaatsen tijdens de wedstrijd.

Wat ook belangrijk is bij live wedden: blijf koel. Als je eerste weddenschappen verkeerd uitpakken, probeer dan niet koste wat kost je verliezen te compenseren met minder doordachte weddenschappen.
Misschien is het verloop van deze tenniswedstrijd niet zo goed te voorspellen als je van tevoren dacht, en is het verstandiger om deze simpelweg te laten lopen en op een andere wedstrijd te gaan wedden.

Laat je ook niet misleiden door flink verschuivende noteringen. Als een notering op partijwinst voor een speler ineens van 1.50 naar 1.20 schiet, betekent dat namelijk niet altijd dat de winstkansen van die speler ineens evenredig zijn gestegen.
In tenniswedden betekent dit eerder dat er veel geld op deze speler is ingezet, waardoor de bookmaker het interessanter probeert te maken om op de tegenstander te wedden, om zijn eigen verliesrisico te minimaliseren. Dit heeft uiteraard geen invloed op de daadwerkelijke winstkansen van de speler.

Blijf goed analyseren welke noteringen winstgevend zouden moeten zijn gegeven het huidige spelbeeld, en plaats aan de hand daarvan je weddenschappen. Dat zal je op de lange termijn veel meer geld opleveren.


Live tenniswedden bij Unibet


Tennis statistieken bij Unibet
Tennis statistieken bij Unibet
(Klik voor een vergroting)

Het live wedden op tennis bij Unibet zit bijzonder goed in elkaar. Via Unibet TV zijn zeer veel interessante tenniswedstrijden via een live stream te bekijken, die volledig zit geïntegreerd in het live wedden scherm.

Op de website van Unibet is er bovendien een overzichtlijke 'live kalender' beschikbaar, waar je precies kunt zien op welke aankomende tenniswedstrijden je live kunt wedden, en welke van deze wedstrijden live te bekijken zijn via Unibet TV.

Voor de wedstrijd is er uiteraard ook alle gelegenheid om uitgebreide statistieken te bestuderen, die op de Unibet-website worden aangeboden. Alle spelers, alle uitslagen, alle ondergronden - alles is op te zoeken, om je te helpen de juiste weddenschappen uit te zoeken.

Wil je het live wedden op Unibet eens uitproberen, maak dan via deze link een account aan op Unibet. Nieuwe leden krijgen een €60 welkomstbonus bovenop hun eerste storting.


Klik hier voor het Unibet registratieformulier » 

top top

Online tennis wedden bij Bwin
Tenniswedden.be

 
Tags: Legale online bookmaker | Tips en advies | Overzicht van weddenschappen | Live wedden | Live TV | Unibet recensie | Beste bookmaker